Кіровоград: за розбій затримано молодого хлопця

Квітень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

19-річний кіровоградець був оголошений у розшук за підозрою у скоєнні розбійного нападу.

- Зловмисник близько трьох місяців переховувався від слідства. Минулого тижня працівники міліції затримали підозрюваного, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко.
В обласному центрі зловмисник скоїв напад на 20-річного кіровоградця. Завдавши численних ударів по голові та тулубу, нападник відібрав у потерпілого мобільний телефон, гроші та одяг.
Правоохоронці також встановили причетність зловмисника до трьох крадіжок із домоволодіння місцевого жителя. Злодій викрав електроінструменти на суму близько 3-х тисяч гривень. Чуже майно продав, а кошти витратив на власні потреби.
Стосовно підозрюваного розпочато кримінальні провадження за статтею 187 «Розбій» та частиною 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool