Кіровоград: за п`ять місяців вилучили з обігу понад 2 тони сумнівної сировини та продукції

Червень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Такі результати проведених правоохоронцями спільно з іншими зацікавленими службами низки заходів, спрямованих на забезпечення продовольчої й екологічної безпеки на території регіону, запобігання розповсюдження інфекційних захворювань серед людей та профілактику, локалізацію і ліквідацію інфекційних хвороб сільськогосподарських тварин.

За словами т.в.о. начальника відділу ветеринарної міліції УМВС України в Кіровоградській області майора міліції Віталія Вовка, протягом 5 місяців 2013 року працівниками підрозділу обстежено понад 230 об’єктів різних форм власності. Серед них 30 господарств з утримання сільськогосподарських тварин та 5 – з утримання птиці, 15 забійних пунктів на м’ясопереробних підприємствах, 49 ринків, майже 50 торгівельних баз, складів, холодильників і супермаркетів, 11 рибопереробних та 12 молокопереробних підприємств, а також 1 об’єкт, де здійснюється обіг ветеринарних препаратів і медикаментів.
За підсумками проведених перевірок згідно статті 107 КУпАП (порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог) складено понад 230 адміністративних протоколів. Винесено 25 інспекторських приписів щодо усунення виявлених недоліків. 8 узагальнених матеріалів про виявленні порушення направлено до органів виконавчої влади та 1 – до прокуратури. Призупинено роботу 1 підконтрольного об’єкта.
Крім того, виявлено 7 фактів порушень посадовими особами правил видачі дозвільних документів на вантажі, підконтрольні Державній службі ветеринарної медицини.
У результаті вжитих заходів вилучено з обігу та знято з реалізації понад 2,2 тони сировини та продукції тваринного походження на загальну суму більше 30 тисяч гривень, яку утилізовано на спеціалізованому підприємстві.
Робота у даному напрямку продовжується.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool