Кіровоград: за 2012 рік у місті з`явилось 422 квартири

Лютий 20, 2013 | Новини | Переглядів: 987 | Коментарі: 1

За 2012р. у м.Кіровограді прийнято в експлуатацію 422 квартири загальною площею 48,4 тис.м2, що на 31,8% більше ніж за 2011р. (по області – в 1,7 раза). Індивідуальними забудовниками збудовано 90,6% загального обсягу житла.

Серед інших об’єктів соціальної сфери прийнято в експлуатацію навчальний корпус та дитячий садок ЗОСШ №15 на 115 учнівських місць та 52 місця відповідно, перинатальний центр на 60 ліжок, лікувально-діагностичні центри на 28 відвідувань за зміну та плавальний басейн дошкільного навчального закладу.
За 2012р. завершено будівництво та прийнято в експлуатацію 13 км ліній електропередачі, 1,2 км місцевих трубопроводів для транспортування газу, вузли доступу до мережі Інтернет, потужності з виробництва олії нерафінованої, хлібобулочних виробів, столярних виробів, вікон та дверей пластмасових, зерноочисний сушильний пункт, магазини, кафе, адміністративні будівлі, станцію технічного обслуговування легкових автомобілів, автомобільно-газонаповнювальну компресорну станцію, мийний комплекс для машин, дільницю термічної утилізації промислових відходів, котельні та інші об’єкти.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool