Кіровоград: з автомобіля викрали портмоне з банківськими картками.

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

Про цю неприємну новину чоловік дізнався, коли на мобільний телефон надійшло повідомлення про те, що з рахунку його кредитної картки знято велику суму грошей.

Працівники міліції затримали підозрюваного, ним виявився 48-річний кіровоградець, раніше судимий за крадіжки та зберігання наркотиків.
За попередніми даними затриманий відпочивав в одному з кафе міста, раптом до нього підсів незнайомець, який запропонував обікрасти автомобіль свого знайомого, що був припаркований неподалік. Поки один із зловмисників спостерігав, чи немає поблизу сторонніх осіб, інший підійшов до автомобіля й через відчинене вікно дістав портмоне з банківськими картками, після чого крадії зникли у невідомому напрямку.
Оскільки знайомий потерпілого знав пін-код картки, злодії без жодних перешкод зняли з рахунку кошти у сумі 10 тисяч гривень. Гроші вони поділили між собою й витратили на власні потреби.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool