Кіровоград: ярмарка вакансій в СІЗО

Березень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1930 | Коментарі: 0

В Кіровоградському міському центрі зайнятості було організована і проведена «Ярмарка вакансій».

Інспектори сектору по роботі з особовим складом Кіровоградського слідчого ізолятора вкотре, за запрошенням, з задоволенням прийняли в ній участь оскільки вказані заходи є однією із ефективних форм співпраці Кіровоградського міського центру зайнятості з роботодавцями взагалі та зокрема з Кіровоградським слідчим ізолятором, щодо пошуку претендентів на вакантні місця, осіб здатних якісно та своєчасно виконувати поставлені службові завдання, постійно підтримувати високий професійний рівень.
Ярмарок відвідали багато осіб, переважно чоловічої статі. Під час проведення заходу шукачі роботи отримали інформацію про наявність вільних робочих місць та вакантних посад, умови праці, проходження служби та рівень заробітної плати, тощо. Інспектори сектору по роботі з особовим складом з жалем відмітили, що на вказаному заході не було шукачів роботи, які б мали медичну освіту так, як медична частина Кіровоградського слідчого ізолятора потребує доукомплектування лікарем – фтизіатром та лікарем - психіатром. Окрім того, на Ярмарці доведена інформація про можливість навчання за направленням від установи Кіровоградського слідчого ізолятора в вищих учбових закладах на основі Державного замовлення.
Наприкінці зустрічі кадрові працівники Кіровоградського слідчого ізолятора висловили подяку спеціалістам центру зайнятості за організацію заходу, відзначивши плідність та зручність його проведення.

Ткачова Т.О. cтарший інспектор з виховної та соціально – психологічної роботи
сектору по роботі з особовим складом Кіровоградського слідчого ізолятора старший лейтенант внутрішньої служби


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool