Кіровоград: як у цьому році місто зустрічатиме свято Перемоги? (перелік заходів)

Квітень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1376 | Коментарі: 0

9 травня вся Україна відзначатиме 68 – у річницю перемоги у Великій Вітчизняій війні 1941 – 1945 років.

Як зустрічатиме свято Перемоги Кіровоград оговорювалося на робочій нараді у Кіровоградській міській раді, яку провела керуюча справами міськвиконкому Лідія Єльчанінова.
У ці дні для кіровоградців готується низка заходів, у яких цікаво буде взяти участь як ветеранам, так і молодшим поколінням.
Урочистості в обласному центрі розпочнуться 7 травня о 12.00 святковим концертом в Кіровоградській обласній філармонії. Кращі колективи міста приготували для наших ветеранів велику концертну програму.
9 травня на мешканців і гостей міста очікує приємний сюрприз. Військовий оркестр продемонструє свою вправність під час дефіле на площі Кірова о 8.00
О 9.00 розпочнеться урочиста хода ветеранів Великої Вітчизняної війни та Збройних сил, керівництва області та міста, депутатів обласної, міської та районних у місті рад, військовослужбовців, представників трудових колективів, осередків політичних партій, громадських організацій, молоді та громадськості міста від площі Кірова до меморіалу Слави на Фортечних валах;
О 9.40 на Фортечних валах відбудуться мітинг та покладання квітів до пам»ятників та пам»ятних знаків на меморіалі Слави. По закінченню мітингу керівництво міста та області зустрінуться з ветеранами Великої Вітчизняної війни за «солдатською кашею».
Цього дня також на Меморіальному комплексі триватимуть святковий концерт, демонстрація техніки та зброї часів Великої Вітчизняної війни та виставка творчості вихованців Кіровоградської міської станції юних техніків. Польові кухні будуть готові до частування солдатською кашею

Завершиться свято о 22.00 святковим фейєрверком

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool