Кіровоград: владика Марк вручив медалі

Березень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

26 березня 2015 року в стінах Кіровоградського обласного художнього музею відбулася важлива та зворушлива подія – відбулося нагородження за активну волонтерську діяльність кіровоградців, які ціною власної небайдужості допомагають військовим у зоні АТО.

Приємним є той факт, що особисто єпископ Кіровоградський та Голованівський Української Православної Церкви Київського патріархату владика Марк вручав медалі «За жертовність та любов до України» і дарував молитовник «Боже, спаси й захисти Україну» волонтерам Оксані Червоній, Вікторії Касьяновій, Наталіі Салімовій, Вадиму Нікітіну, Муравйову Володимиру та народному депутату України Станіславу Березкіну. В свою чергу від них звучали слова величезної вдячності за духовну підтримку та матеріальну допомогу захисникам України від священнослужителів Української Православної Церкви Київського патріархату.
Не всі, кого чекала нагорода, змогли бути присутніми на заході, але, звичайно ж, нагороди знайдуть своїх героїв.
Слава нашим волонтерам! І велика пошана за їхні добрі серця!

Леся Дмітрієва, науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool