Кіровоград: вітання працівникам охорони здоров’я

Червень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем медичного працівника.

Ваша професія є однією з найважливіших і найвідповідальніших у суспільстві, адже люди довіряють вам найцінніше, що є, - здоров’я, а часом і життя.
Сьогодні галузь охорони здоров’я перебуває під особливою опікою Президента України і, на наше переконання, кіровоградські медики докладуть максимум зусиль, щоб мешканці міста мали можливість отримувати медичні послкги на якісно новому рівні.
Від усіх кіровоградців висловлюємо вам щирі слова вдячності за самовіддану працю, співчуття і турботу, які Ви даруєте людям. Нехай вас ніколи не покидає впевненість у правильності обраної професії, а ваші серця і душі завжди будуть відкриті для добра й любові. Будьте здорові і пам'ятайте, що життя - це найвища цінність! Бажаємо вам наснаги, оптимізму та радощів від спілкування з рідними і близькими.

З повагою,  Міський голова Олександр Саінсус   Секретар міської ради Ігор Волков
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool