Кіровоград: вітає генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак

Квітень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1876 | Коментарі: 0

Шановні пенсіонери та ветерани пожежної охорони!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня пожежної охорони!
Ви присвятили життя одній з найнебезпечніших, але й найблагородніших професій, щоб допомагати людям, рятуючи їхні життя і майно від руйнівної стихії вогню. За першим сигналом про небезпеку ви були там, де виникала екстремальна ситуація. Кожна мить ваших бойових буднів вимагала від вас самовідданості, рішучості, самовладання, відваги та мужності. Разом з тим, ви добре розуміли, немає більшої нагороди ніж врятоване людське життя, немає кращої подяки ніж повага і шана від людей.
Ми вдячні вам за ваш внесок у розбудову пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини. Ваш досвід став неоціненним у підготовці та навчанні нових поколінь вогнеборців. Ми свято шануємо кращі традиції, закладені майстрами пожежної справи нашого краю ще десятиліття тому, оскільки славетні сторінки історії нашої служби становлять міцний фундамент здобутків сьогодення.
З нагоди свята бажаємо усім нашим землякам, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, життєвої енергії, злагоди та достатку. Нехай ваша праця сторицею повертається вам здоров'ям, щастям та добром.
З глибокою повагою

Начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області генерал-майор служби цивільного захисту
Віктор Федорчак
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool