Кіровоград: вікторина «Безпечні канікули»

Червень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1249 | Коментарі: 0

Тривають шкільні канікули, тож у цей період важливо дбати про змістовне дозвілля дітлахів та їх безпеку. Опікуються цими питаннями не лише батьки та вчителі, а й працівники пожежно-рятувальної служби.

Як відомо, протягом місяця у школах Кіровоградщини працюватимуть пришкільні табори, під час відвідування яких кожна дитина знайде заняття за інтересами, відвідає цікаві екскурсії. З пізнавальними вікторинами «Безпечні канікули» відвідують пришкільні табори і рятувальники. 8 червня такий захід відбувся у спеціалізованій ЗОШ І-ІІ ст. №1 м.Кіровограда. Вихованці молодших класів дізналися від ведучої акції, капітана служби цивільного захисту Аліни Бакай як слід поводитися біля водойм, чому не варто розпалювати багаття у лісі. Розповіли дітям і про те, як не завдати собі травм на дитячому майданчику, катаючись на гойдалці та інше. Свої знання діти закріпили під час вікторини - відповіді на запитання надавали правильні та активно включалися у бесіду. Розважили хлопців та дівчат рухливі ігри з тематики безпеки життєдільності.
Такі заходи у школах триватимуть впродовж усього червня, адже рятувальники планують охопити якомога більшу аудиторію, щоб День знань кожна дитина зустріла сповненою сил та гарних вражень від літніх канікул.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool