Кіровоград: відкрився новий спортивний майданчик (ФОТО)

Червень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1352 | Коментарі: 0

Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко та голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко відкрили дитячий спортивний майданчик зі штучним покриттям у школі І ступеня «Мрія».

Дитячий сміх, веселий гомін та щасливі обличчя дітей – саме таку картину можна було спостерігати на урочистому відкритті дитячого спортивного майданчика на території початкової школи «Мрія» в Кіровограді.
Почесні гості, перерізавши разом з дітлахами червону стрічку, радо привітали усіх присутніх, а це – сотні маленьких мешканців мікрорайону Біляєва з татами і мамами, бабусями і дідусями.
- Ми хочемо спонукати дітей та їхніх батьків до активної життєвої позиції, дати їм відчуття того, що мрія здійснюється, якщо до неї наполегливо йти. Президент України, приділяє велику увагу нашому майбутньому – нашим дітям. Тому наш майданчик - це винагорода для найбільш згуртованих, цілеспрямованих та наполегливих., - наголосив Андрій Ніколаєнко.
- За твердженням Глави держави, здоровий спосіб життя, особливо серед дітей і молоді, на сьогодні залишається актуальним питанням для України – і головну роль тут мають відігравати фізична культура і спорт, - відзначив Юрій Павленко і висловив сподівання, що на цьому майданчику зроблять перші кроки у спорт майбутні чемпіони.
Директор школи "Мрія" Лілія Тітаренко подякувала всім, хто з ентузіазмом та турботою про дітей споруджував цей чудовий спортивний майданчик.
Чудовий настрій подарували дорослим своїм танцювально-спортивним номером вдячні школярі. А перший удар по м’ячу на новому майданчику мав честь зробити очільник області Андрій Ніколаєнко. І юний воротар упевнено відбив губернаторський удар. Кіровоград завжди був славним футбольним містом…

Кіровоград: відкрився новий спортивний майданчик (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool