Кіровоград: відбувся унікальний он-лайн турнір (фото)

Лютий 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка оригінально привітала хлопців та чоловіків з Днем захисника Вітчизни.

Вперше в Кіровограді, за ініціативи нашої бібліотеки, було проведено унікальний он-лайн турнір «Спритні, сміливі, спортивні, вмілі». Унікальність заходу полягає в тому, що конкурсні змагання відбувались між командами м. Кіровограда та м. Вологди! Тож далі про це більш докладно.
Участь у незвичному турнірі брали: зі сторони України – команда Кіровоградського педагогічного ліцею «Сапоги», зі сторони Росії – команда Вологодського обласного коледжу зв’язку та інформаційних технологій «Держава». Конкурсні змагання відбувались за допомогою веб-зв’язку, тож незважаючи на те, що наші міста розділяють не лише міжнародні кордони але й тисячі кілометрів, гості обох бібліотек відчували себе присутніми в одній затишній залі.
Гостей та вболівальників обох команд в бібліотеках Кіровограда та Вологди зібралось чимало, тож хлопці протягом усіх конкурсів відчували не аби яку підтримку. Тематика змагань була різноманітна і мала на меті показати вміння та можливості наших учасників. Вже з першого конкурсу «Привітання» ми зрозуміли, що команди учасників зовсім різні, тож перемогу будуть здобувати різними методами. Кіровоградська команда «Сапоги» – з гумором підійшла до власної презентації. Хлопці танцювали з гирями, виконували трюки в стилі Джеймса Бонда, співали під гітару та посилали повітряні поцілунки усім дівчатам та членам журі. Вологжани з команди «Держава» навпаки демонстрували солдатську дисциплінованість та витримку – серйозно та послідовно представляли назву, емблему та девіз команди.
Такий же підхід зберігся у конкурсантів протягом усіх змагань. Та незважаючи на показну несерйозність, кіровоградці ні в чому не поступалися зосередженим вологжанам. В силових конкурсах «Хто спортом займається, той краще віджимається» та «Силовий мотиватор» хлопці на швидкість демонстрували майстерність віджимання та піднімання імпровізованого силового снаряду вагою 7,5 кг. В конкурсі «Музичний батл» доводили свою музичну обізнаність: по черзі співали пісні на військову чи спортивну тематику. Під час змагання капітанів відбувся «Інтелектуальний бліц», а в рамках конкурсу «Поранений у полі не воїн або Спритність рук і ніякого шахрайства» команди демонстрували майстерність надавати першу медичну допомогу: 5 членів кожної команди на швидкість мали забинтувати руки, ноги та голову «поранених» – шостих учасників. Надзвичайно цікавим виявився й останній конкурс – кулінарний «Очі бояться, а руки ліплять». Змагання проходило у форматі естафети, тож кожен учасник мав виконати своє завдання для створення кулінарного шедевра – справжнього «чоловічого» ВАРЕНИКА!
І Кіровоград і Вологда презентували сюрпризи для глядачів – розважальні паузи. Наші опоненти підготували для нас музичний дарунок, ми ж в свою чергу проказали спортивний виступ. Федерація Будо й Буджицу України, клуб «Айкідо Будокан» влаштував показовий виступ, який продемонстрував усю силу та красу японського бойового мистецтва айкідо.
За перебігом міжнародних змагань спостерігало авторитетне журі – 3 члени журі зі сторони Кіровограда та 3 зі сторони Вологди. Нам особливо приємно, що в складі кіровоградської суддівської команди був Березан Олександр Петрович – голова обласної організації ради ветеранів фізичної культури, спорту та війни, заслужений працівник фізичної культури і спорту, суддя Олімпійських ігор в Москві 1980 року.
За рішенням журі після основної конкурсної програми обидві команди набрали однакову кількість балів, тож було вирішено провести додатковий інтелектуальний конкурс в результаті якого перемогу здобула команда Кіровоградського педагогічного ліцею «Сапоги». Саме кіровоградці отримали переможний кубок від кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» а також абонементи на відвідання льодової ковзанки «Слайз», яка є постійним партнером нашої бібліотеки! Вологжани також не залишили своїх учасників без подарунків.
Наприкінці заходу команди привітали одна одну з Днем захисника Вітчизни та зазначили, що, незважаючи ні на що, перемогу в он-лайн турнірі здобула наша міжнародна дружба!
Ми, в свою чергу вітаємо кіровоградців з перемогою, а усім чоловікам бажаємо щастя, натхнення та мирного неба над головою!

Кіровоград: відбувся унікальний он-лайн турнір (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool