Кіровоград: відбулося урочисте засідання міського клубу Ветеран

Лютий 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 лютого в залі засідань Кіровоградської міської ради відбулося врочисте засідання міського клубу “Ветеран” з нагоди Дня захисника Вітчизни за участі як ветеранів збройних сил, так і нинішніх військовослужбовців.

Зі святом від імені міської ради та його виконавчого комітету привітав присутніх міський голова Олександр Саінсус. Він побажав всім міцного здоров’я, успіхів, благополуччя та душевного тепла.
За вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, участь у військово – патріотичному вихованні молоді, активну життєву позицію та з нагоди Дня захисника Вітчизни міський голова вручив грамоти Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету Зельонкіну Володимиру Іллічу – полковнику запасу, члену правління ради Кіровоградської міської організації ветеранів України та Коваленку Павлу Максимовичу – старшому сержанту у відставці, голові первинної організації ветеранів квартального комітету №6 Кіровоградського району м. Кіровограда Кіровоградської міської організації ветеранів України.
Оголошено подяку Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету Римарю Володимиру Михайловичу – полковнику запасу, члену правління ради Кіровоградської міської організації ветеранів України. Вітальні листи від Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету було вручено громадським організаціям ветеранів міста.
До привітань Олександра Саінсуса з Днем захисника Вітчизни приєдналися генерал – майор у відставці Володимир Зуєв, Кіровоградський міський військовий комісар Олександр Зіньковський, депутат Кіровоградської міської ради Валентина Шаповал, голова Кіровоградської міської організації ветеранів України Віталій Вієвський, перший заступник голови Кіровоградської обласної організації ветеранів України Олексій Демченко, голова Кіровоградської міської організації української спілки ветеранів Афганістану Любов Дозор, голова Спілки учасників бойових дій і ветеранів військової служби м.Кіровограда Анатолій Джемига, голова Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської Спілки радянських офіцерів полковник Михайло Романов та голова Кіровоградської міської організації Всеукраїнської Спілки радянських офіцерів полковник Сергій Биков. Разом зі словами привітань вони вручили членам ветеранських організацій нагороди та квіти.
Святковий настрій у залі створили кіровоградські артисти – зразковий хореографічний ансамбль «Анюта», інструментальний квінтет «Мініатюра» Кіровоградської музичної школи №3, викладач музичної школи №4 Мар’яна Козонак, народний ансамбль бального танцю «Конвалія». Вони привітали зі святом ветеранів і нинішніх військовослужбовців гарною музикою, піснями й танцями.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool