Кіровоград: відбулось засідання виконкому

Червень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

11 червня під головуванням міського голови Олександра Саінсуса відбулося засідання виконавчого комітету Кіровоградської міської ради.

На розгляд членів виконавчого комітету було винесено та прийнято 34 питання, серед яких:
про нагородження відзнаками Єрмоленка Ю.І., Молчанової Н.К.;
про погодження проекту рішення Кіровоградської міської ради “Про внесення змін та доповнень до Положення про спеціалізовану інспекцію Кіровоградської міської ради, затвердженого рішенням Кіровоградської міської ради від 14 вересня 2011 року № 759” Про затвердження нового складу міської комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування;
про погодження проекту рішення Кіровоградської міської ради “Про надання згоди на передачу зупиночних навісів з елементами зовнішньої реклами типу “сіті-лайт” на території м. Кіровограда з балансу КП “Міськреклама” на баланс КП “Кіровоград-Універсал 2005”;
про надання дозволу на видалення зелених насаджень.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool