Кіровоград: відбудеться засідання Громадської ради

Червень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

25 червня 2013 року о 16.00 в кім. № 215 міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

Порядок денний:
1. Інформація про роботу Кіровоградської обласної асоціації органів місцевого самоврядування (голова обласної ради Ковальчук М. М.).
3. Про проект Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні (начальник відділу з питань внутрішньої політики міської ради Грищенко Н. А.).
2. Про оптимізацію маршрутної мережі в місті Кіровограді (перший заступник міського голови Каніщев В.М.).
3. Інформації:
про рішення Кіровоградської міської ради від 30 травня 2013 року про внесення змін до Статутів закладів освіти та ліквідацію комунального закладу “Навчально-науковий педагогічний комплекс Кіровоградської міської ради Кіровоградської області” і подальшу роботу Кібернетико-технічного коледжу (начальник управління освіти міської ради Костенко Л. Д., начальник управління власності та приватизації комунального майна міської ради Щербина О. В.).
про підготовку до відзначення Дня підприємця (голова постійної комісії Громадської ради з питань соціально-економічного розвитку та підприємництва Василенко Н. О.).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool