Кіровоград: відбудеться спеціалізована виставка

Квітень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1064 | Коментарі: 0

З травня 2014 року в Кіровограді стартує щорічний виставковий захід під назвою "ВИСТАВКОВІ ДНІ В ЄЛИСАВЕТГРАДІ".

Цього року це – спеціалізована виставка "Будівництво і ремонт. Реклама 2014", яка відбудеться 28-30 травня у ВЦ "Експоцентр" (м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе, 7). Організатори: Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата, Кіровоградська організація Спілки рекламістів.
ЗАГАЛЬНІ тематичні напрямки виставки.
"Будівництво і ремонт": техніка, обладнання, матеріали і технології для будівництва та ремонту; будівельна кераміка і сантехнічне обладнання; інструменти та приладдя; ресурсозберігаючі технології та обладнання; традиційні, нетрадиційні, поновлювані системи енергозбереження; проектування, дизайн будівель та приміщень, предметів інтер'єру та меблів; послуги будівельних організацій, спеціалізованих навчальних закладів, дизайнерів, банків, страхових компаній, агентств нерухомості.
"Реклама 2014"- всі види реклами: зовнішня реклама, рекламно-сувенірна продукція, поліграфічні послуги, друк на різних матеріалах, новітні технології та розробки в виготовленні реклами, друкарство та видавництво, засоби масової інформації, Public Relations, маркетингові дослідження.
Мета заходу - надати учасникам можливість: презентувати підприємства, продукцію, технології та послуги; вивчити ринок і тенденції його розвитку; знайти партнерів, постачальників і замовників.
Планується проведення тематичних круглих столів і презентацій.
Запрошуємо всіх кіровоградців, мешканців нашого регіону відвідати виставку "Будівництво і ремонт. Реклама 2014". На вас чекають приємні сюрпризи. Обіцяємо – буде цікаво всім: підприємцям, бізнесменам, спеціалістам, пересічним громадянам, школярам, студентам і пенсіонерам.
Відкриття виставки 28 травня о 12.00. Виставка триватиме три дні, на кожен день запланована цікава програма.
Інформацію щодо участі у Першій виставці "Будівництво і ремонт. Реклама 2014" можна дізнатись за телефонами: (0522) 35-18-56, (066) 4387025, (050) 4884443 або електронна адреса: expo@chamber.kr.ua. Ми пропонуємо кожному учаснику індивідуальний підхід, увагу та допомогу у вирішенні його завдань під час перебування на виставці.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool