Кіровоград: відбудеться покладання квітів до підніжжя Кобзареві

Січень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

У Кіровограді у День Соборності відбудеться покладання квітів до підніжжя Кобзареві та урочисте засідання громадсько політичного клубу «Перевесло»

22 січня 2013 року з нагоди Дня Соборності України обласна організація ВО «Свобода» ініціює покладання квітів до пам’ятника Тарасові Григоровичу Шевченку.

Захід розпочнеться о 10-ій годині ранку біля пам’ятника Кобзареві по вул. Шевченка. У акції візьмуть участь також представники інших опозиційних партій та громадсько-політичних організацій. Натомість о тій же годині обласна та міська влада покладатиме квіти біля пам’ятника Володимиру Винниченку на площі перед педуніверситетом.

О 17 годині 30 хвилин розпочнеться урочисте засідання громадсько-політичного клубу «Перевесло» на тему « Схід і Захід -- один народ, одна мова, одна держава!», на яке запрошуються представники ЗМІ та усі небайдужі кіровоградці та гості міста.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool