Кіровоград: відбудеться покладання квітів до підніжжя Кобзареві

Січень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

У Кіровограді у День Соборності відбудеться покладання квітів до підніжжя Кобзареві та урочисте засідання громадсько політичного клубу «Перевесло»

22 січня 2013 року з нагоди Дня Соборності України обласна організація ВО «Свобода» ініціює покладання квітів до пам’ятника Тарасові Григоровичу Шевченку.

Захід розпочнеться о 10-ій годині ранку біля пам’ятника Кобзареві по вул. Шевченка. У акції візьмуть участь також представники інших опозиційних партій та громадсько-політичних організацій. Натомість о тій же годині обласна та міська влада покладатиме квіти біля пам’ятника Володимиру Винниченку на площі перед педуніверситетом.

О 17 годині 30 хвилин розпочнеться урочисте засідання громадсько-політичного клубу «Перевесло» на тему « Схід і Захід -- один народ, одна мова, одна держава!», на яке запрошуються представники ЗМІ та усі небайдужі кіровоградці та гості міста.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool