Кіровоград: відбудеться бесіда Уроки і наслідки Берестейської унії

Серпень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 878 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний художній музей: 14 серпня 2013 року о 16.30 в рамках науково – просвітницький проекту «Сторінки історії українського православ’я» до відзначення в Україні 1025 – річчя Хрещення Київської Русі буде проведено бесіду шосту: «Уроки і наслідки Берестейської унії».

Лектор – краєзнавець, голова Кіровоградської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, член правління благодійної організації «Центрально-українська Православна Духовно-соціальна Академія», член Національної спілки журналістів України, директор Державного архіву Кіровоградської області Олег Бабенко. Адреса музею: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 60

Вхід вільний.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool