Кіровоград: вдячність міській владі

Червень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

На адресу міської влади надійшов «Відкритий лист до мерії. Чужих проблем,мабуть, не буває...» від Красножон Надії Порфирівни — представника ініціативної групи жителів мікрорайону Лелеківка, повідомляє сайт міськради

У листі жінка щиро дякує за те, що міська влада професійно та оперативно відреагувала на біду мешканців трьох вулиць на Лелеківці, які ще з останньої декади квітня зазнали підтоплень. Вода тоді прибувала до помешкань щодня, щогодинно рівень її збільшувався на 2-3 сантиметри. Затопило погреби, підвали, почали руйнуватися будинки — появилися тріщини, просадки, з’явився запах цвілі. Люди забили на сполох, звертаючись до різних чиновницьких кабінетів. Як пише у листі Надія Красножон, “на нашого листа на ім”я Івана Марковського у мерії відреагували блискавично...”, спеціалісти оперативно і вірно встановили причину підтоплень та, головне, ефективно ліквідували підняття грунтових вод.
Особливу подяку люди також висловили начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергію Коваленку, який і очолив комісію з ліквідації наслідків підтоплення, та голові квартального комітету № 28 Сергію Тарасенку, який теж, одним із перших, відгукнувся на людську біду.
- Ми переконані, що є державні службовці з “живим серцем”, яким не байдужі проблеми кіровоградців, які не поклали нашого листа “під сукно”, які не зробили стандартної відписки,- пише Надія Порфирівна. - Якщо є такі відповідальні посадовці, для яких не буває чужих проблем, бути порядку у нашому місті, бути нашому краю, бути кіровоградцям!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool