Кіровоград: в УМВС розглянули результати роботи за минулий рік

Січень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

22 січня в Управлінні МВС України в Кіровоградській області відбулося засідання колегії за участю керівників галузевих служб апарату та міськрайорганів, на якому правоохоронці підбили підсумки діяльності за минулий рік та визначили пріоритетні завдання на наступний рік.

Насамперед, т.в.о. начальника УМВС в області полковник міліції Руслан Бугринець відзначив роботу кількох районних підрозділів, які за підсумками внутрішньообласного ранжування серед міськрайвідділів регіону показали найкращі результати. Такими було визнано Знам’янський міський відділ, Маловисківський та Олександрійський райвідділи міліції. Начальники цих міськрайорганів отримали подяки.
Особливу увагу присутніх Руслан Андрійович звернув на основні завдання у діяльності ОВС на 2013 рік, що були озвучені Міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком на колегії МВС України. До них керівництвом держави віднесено захист прав і свобод людини, протидію злочинним посяганням у сфері використання бюджетних коштів, незаконному обігові наркотичних речовин тощо. Чимало уваги також керівництво відомства приділяє функціонуванню та подальшій розбудові центрів надання населенню адміністративних послуг, що працюють за принципом «єдиного вікна». Адже «головний критерій оцінки роботи міліції – це рівень безпеки та довіра громадян».
Друга частина засідання колегії УМВС була присвячена аналізу підсумків роботи органів внутрішніх справ області за минулий рік. Зокрема, було відмічено, що за майже 11 місяців 2012 року органами внутрішніх справ регіону зареєстровано більше 76 тисяч заяв та повідомлень громадян. За результатами їх розгляду було порушено майже 9,5 тисяч кримінальних справ.
З початку дії нового Кримінального процесуального кодексу – у листопаді-грудні 2012 та перші два тижні 2013 року – до ОВС області від громадян вже надійшло більше 15 тисяч заяв та повідомлень, з них понад 8,5 тисяч з ознаками кримінальних правопорушень.
Завдяки вжитим працівниками міліції заходам на території області у минулому році зменшилась на понад 13 % кількість скоєних умисних убивств, розбоїв – на майже 34 %, грабежів – на 20%, крадіжок – на 6 %, ДТП зі смертельними наслідками – на 20 % та заволодінь транспортними засобами – на 19 %.
Також у результаті проведення низки заходів, спрямованих на поліпшення оперативної обстановки у місті та області, на 18 % вдалося знизити кількість злочинів, скоєних у громадських місцях, у тому числі на вулицях – на 31 %.
Наприкінці засідання колегії керівники окремих підрозділів УМВС та міськрайорганів на місцях отримали доручення у найкоротший термін усунути наявні недоліки за напрямками оперативно-службової діяльності та спрямувати зусилля на подальшу стабілізацію криміногенної ситуації в регіоні.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool