Кіровоград: в центрі міста злодії «розбирали» металеву огорожу мосту через Інгул

Лютий 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1610 | Коментарі: 0

Затримати злодіїв вдалося завдяки небайдужій жительці обласного центру. Вона не лише нагримала на «металістів», але й зробила кілька фотознімків, які негайно надіслала поліцейським.

Подія сталася наприкінці минулого тижня. Проходячи біля набережної, в одній з центральних частин міста, заявниця звернула увагу на двох молодиків, які вдень, незважаючи на перехожих, розпилювали металеву конструкцію огорожі вздовж річки. Сміливців, які хоча б спробували зупинити зловмисників, виявилося небагато. Тендітна жінка, працівниця однієї з редакцій, не змогла лишитися байдужою. Вона якнайшвидше повідомила про те, що відбувається, поліцейським і навіть зафіксувала злодіїв на фото.

Отримавши орієнтування, працівники патрульної служби встановили місцезнаходження підозрюваних громадян. Ними виявилися мешканці обласного центру, 36 та 22 років. Молодший крадій вже раніше мав судимість за скоєння схожих злочинів. Крім того, правоохоронці обґрунтовано підозрюють його у скоєнні низки пограбувань.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Обставини подій у даний час з’ясовують слідчі.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool