Кіровоград: в обласному Управлінні ДСНС відбувся День відкритих дверей

Грудень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1298 | Коментарі: 0

День відкритих дверей пройшов 20 грудня в обласному Управлінні ДСНС та у підпорядкованих підрозділах у районних центрах області. Такі заходи проводяться для широкого ознайомлення громадян з діяльністю пожежно-рятувальної служби.

Адже жителям області цікаво зсередини побачити роботу Служби порятунку, дізнатися про особливості професії рятувальника. Впродовж першої половини дня усі відвідувачі могли зайти у будь-який відділ Управління та звернутися за відповіддю на питання до компетентних фахівців. Зокрема, громадяни цікавилися питаннями пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту та вступу до вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій. На усі звернення відвідувачі підрозділів та Управління отримали змістовні та повні відповіді. Дні відкритих дверей проводимуться Службою «101» на Кіровоградщині і впродовж наступного року.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool