Кіровоград: в міліції розглянули результати роботи за три місяці

Квітень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

В УМВС України України в Кіровоградській області відбулося засідання колегії під головуванням в.о. начальника Управління підполковника міліції Віктора Мігалатюка.

На початку засідання було оголошено результати внутрішньообласного ранжування серед міськрайорганів області, за підсумками якого кращою визнано діяльність Світловодського міськвідділу, Долинського і Компаніївського райвідділів міліції.
Серед інших питань було розглянуто роботу органів внутрішніх справ за напрямками протидії корупційним проявам, незаконному обігу наркотиків, профілактики «дитячої» злочинності, викриття кримінальних правопорушень у сфері використання комп’ютерних мереж, забезпечення безпеки дорожнього руху.

Зокрема, протягом першого кварталу поточного року працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю виявлено 48 кримінальних правопорушень у сфері службової діяльності, понад 60, пов’язаних з посяганнями на бюджетні кошти та 20 – на кошти державних цільових програм. У сфері державних закупівель виявлено 13 кримінальних правопорушень.

Реалізуючи вимоги антикорупційного законодавства, працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю направили до суду 20 протоколів про корупційні правопорушення, 13 з яких вже розглянуто. У напрямку протидії кримінальній корупції з обвинувальними актами до суду направлено три кримінальних провадження за фактами отримання посадовими особами неправомірної вигоди.

Протягом трьох місяців до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено інформацію про понад 280 кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речових, їх аналогів або прекурсорів. Викрито 160 осіб, яким повідомлено про підозру у скоєнні таких правопорушень. Із незаконного обігу вилучено більше 51 кілограма наркотичних засобів.

Працівниками кримінальної міліції у справах дітей спільно з представниками служби у справах дітей проведено 464 рейди. У результаті виявлено 99 неповнолітніх, що проживають у несприятливому середовищі, з них 28 дітей поміщено до притулку. Дорослим жителям області правоохоронці винесли 20 «офіційних попереджень» про неприпустимість вчинення насильства в сім’ї. За подібні правопорушення (ст. 173-2 КУпАП) до адміністративної відповідальності притягнуто 24 особи; за невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей (ст.184 КУпАП) – 170 осіб. З початку року до органів внутрішніх справ надійшло 29 звернень про зникнення дітей. Протягом доби було розшукано 22 дітей, місцезнаходження інших неповнолітніх у подальшому було також встановлено.
Працівники сектору боротьби з кіберзлочинністю виявили більше 30 кримінальних правопорушень, учинених у сфері використання електронно-обчислювальних машин, систем та комп’ютерних мереж і мереж електрозв’язку. Протягом першого кварталу особам оголошено про підозру за 28 кримінальними правопорушеннями. У 13 кримінальних провадженнях досудове розслідування закінчено та направлено до суду з обвинувальним актом.
Протягом трьох місяців працівниками Державтоінспекції області виявлено та припинено близько 11,5 тисяч порушень правил, норм і стандартів, що стосуються безпеки дорожнього руху, з яких більше 1500 фактів керування водіями транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Завдяки вжитим заходам на майже 19 % зменшилась кількість загиблих у дорожньо-транспортних пригодах, травмованих - на 14 %.
Робота у даних напрямках продовжується.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool