Кіровоград: в атмосферне повітря міста надійшло 2,3 тис.т забруднюючих речовин

Березень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 920 | Коментарі: 0

За попередніми даними у 2012р. від стаціонарних джерел забруднення підприємств та організацій в атмосферне повітря м.Кіровограда надійшло 2,3 тис.т забруднюючих речовин, що на 0,1 тис.т (на 5,8%) менше ніж у 2011р.


Основними забруднювачами довкілля міста є підприємства переробної промисловості (69% загального обсягу викидів забруднюючих речовин) та підприємства, що здійснюють діяльність у сфері сільського та мисливського господарства (18,3%).
У середньому від діяльності одного підприємства у повітря надійшло 64,9 т забруднюючих речовин. У розрахунку на 1 км2 припадало 22,7 т забруднюючих речовин, на одну особу – 9,6 кг.
Із загального обсягу викидів 31,8 т або 1,4% забруднюючих речовин мають парниковий ефект (оксид азоту та метан). Крім того, в атмосферу надійшло 251,3 тис.т діоксиду вуглецю, який також має парникову дію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool