Кіровоград: урочистості в СБУ

Січень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

22 січня ц.р. в Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області відбулися урочисті збори з нагоди відзначення Дня Соборності України

Співробітники Служби безпеки України взяли участь у загальнодержавних урочистих заходах з нагоди 94-ї річниці Акту злуки Української Народної республіки і Західноукраїнської Народної республіки та поклали квіти до пам’ятника Володимира Винниченка у Кіровограді.
В Управлінні відбулась зустріч з викладачем факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету Сергій Супрун, який розповів про історичну важливість прийняття IV Універсалу про незалежність Української Народної Республіки, Акта Злуки та об’єднання України, розкрив суть поняття «соборність» та його важливість для розвитку суспільства.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool