Кіровоград: Управління праці та соціального захисту населення порушують законодавство

Червень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1559 | Коментарі: 0

Органами прокуратури м. Кіровограда проведено перевірку додержання вимог Закону України «Про звернення громадян» у діяльності Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ленінської районної ради у м. Кіровограді.

Встановлено, що службовими особами зазначеної установи неналежно виконуються вимоги чинного законодавства, а саме, порушуються норми під час реєстрації листів-відповідей звернень громадян та вимоги щодо строків їх розгляду.
Як результат проведеної перевірки прокуратурою внесено подання спрямоване на усунення виявлених порушень, причин та умов, що їм сприяють. Окрім того, за неповну та неналежну службову відповідальність головного спеціаліста відділу Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ленінської районної ради притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Прес-служба прокуратури міста


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool