Кіровоград: у педуніверситеті буде «Wi-fi»

Вересень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

Голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко привітав майбутніх педагогів, правників та видавців Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка з Днем знань.

Вітаючи першокурсників голова облдержадміністрації наголосив, що благодатна Кіровоградська земля виховала чимало видатних особистостей не лише вітчизняного, а й світового масштабу. - Чого вартий Володимир Винниченко, ім’я якого носить педагогічний університет, всесвітньовідомий Учитель Василь Сухомлинського, який жив і творив у Павлиші. Цю лінійку імен можна продовжувати і продовжувати до безкінечності. Але Вам, першокурсникам, хочеться побажати, щоб ви далі продовжували славні традиції вітчизняної науки і про вас говорили, як про нових Тарковських, Сухомлинських, Кондратюків, - наголосив Андрій Ніколаєнко.

Голова облдержадміністрації на посвяту першокурсників завітав з цікавим подарунком - ректору педуніверситету Олегу Семенюку він вручив сертифікат на обладнання для облаштування "Wi-fi" – зони у дво- та семиповерховому корпусі Вишу. "Освічені люди та кваліфіковані кадри – основне багатство держави. На цьому наголошує і Президент України, виділяючи серед пріоритетних завдань розвиток інтелектуального потенціалу нації, формування економіки, заснованої на знаннях. Сподіваюся, що "Wi-fi" – зона буде не лише розвагою для студентства, а найперше засобом для інтелектуального зростання", відзначив Андрій Ніколаєнко.

Голова облдержадміністрації разом із ректором педагогічного університету вручили символічний студентський та квиток ліцеїста першокурснику університету та учневі педагогічного ліцею Вишу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool