Кіровоград: у міській раді вшанували загиблих Героїв АТО

Серпень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1274 | Коментарі: 0

Сьогодні, 21 серпня, з нагоди відзначення 24-ї річниці незалежності України відбулася зустріч керівництва міста Кіровограда та області із сім'ями загиблих в зоні проведення антитерористичної операції.

Учасники урочистостей вшанували пам’ять кіровоградських військовослужбовців, які загибли в зоні АТО а головна обласної ради Олександр Чорноіваненко та секретар міської ради Іван Марковський вручили їх рідним відзнаки обласної та міської влади.
За мужність і відвагу, виявлені під час виконання військового обов'язку, особистий внесок у забезпечення цілісності та недоторканності суверенної території Української держави та з нагоди Дня незалежності України відзнаками виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” ІІ ступеня (посмертно) були нагороджені кіровоградські військовослужбовці, які загинули в зоні АТО: Вадим Височин, Сергій Гришин, Віктор Карнаух, Юрій Олефіренко, Руслан Слободянюк, Володимир Степанюк, Володимир Тигнян, Євген Тельнов, Віталій Федитник.
За мужність і відвагу, виявлені під час виконання військового обов'язку, особистий внесок у забезпечення цілісності та недоторканності суверенної території Української держави та з нагоди Дня незалежності України відзнаками Кіровоградської області “За мужність і відвагу” нагороджуються кіровоградські військовослужбовці посмертно: Вадим Височин, Віктор Карнаух, Сергій Пономаренко, Віталій Федитник, Олександр Шмалько.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Кіровоград: відбудеться перерва в електропостачанні споживачів

Кіровоград: у міській раді вшанували загиблих Героїв АТО

Кіровоград: у міській раді вшанували загиблих Героїв АТО

Кіровоград: у міській раді вшанували загиблих Героїв АТО

Кіровоград: у міській раді вшанували загиблих Героїв АТО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool