Кіровоград: у міській раді відбулась зустріч з керівниками готелів міста

Липень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Сьогодні, 5 липня, секретар міської ради Ігор Волков провів зустріч з керівниками готелів міста Кіровограда, на якій були розглянуті перспективи співпраці міської влади і готельного бізнесу.

Готельний бізнес, відзначив під час зустрічі Ігор Волков, значною мірою є іміджевим для нашого міста, оскільки саме готелі зустрічають і приймають значну частину гостей обласного центру. Підтримка такого малого і середнього бізнесу з боку міської влади може не обмежуватися виключно адміністративною і економічною площинами, а має можливість реалізувуватися в цікавих спільних креативних іміджевих проектах. 
Одним з таких, на думку секретаря міської ради є розповсюдження серед гостей міста, які зупиняються в кіровоградських готелях, туристичної карти Кіровограда, на якій нанесена інформація про цікаві історичні, туристичні та визначні місця в обласному центрі. Така практика, підкреслив Ігор Волков, існує в багатьох європейських готелях.
Учасники зустрічі висловили готовність до подібної співпраці з міською владою і у свою чергу запропонували ряд цікавих форм просування іміджу Кіровограда у своєму сегменті бізнесу.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool