Кіровоград: у минулому році працівники міліції викрили понад двісті злочинів у сфері службової діяльності

Лютий 01, 2013 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Протягом 2012 року органами та підрозділами внутрішніх справ Кіровоградської області вжито комплекс організаційних та практичних заходів у напрямку протидії кримінальній та адміністративній корупції, завдяки яким виявлено понад двісті злочинів у сфері службової діяльності, у вчиненні яких найбільше викрито працівників контролюючих органів і представників органів влади та управління.

Із вказаної кількості службових злочинів понад 40 становлять факти хабарництва, 10 – у бюджетній сфері, 1 – у сфері земельних відносин, 5 пов’язані із привласненням та розтратою майна, 1 – із зловживанням владою
За 23 службовими злочинами з ознаками корупції закінчено досудове провадження, кримінальні справи направлені до суду.
Також до суду з обвинувальним висновком направлені кримінальні справи за 12 фактами хабарництва. Вказаними злочинами державі нанесено збитків на суму майже 500 тисяч гривень, понад 30 % з яких відшкодовано у ході досудового слідства.
З моменту вступу у дію нового Кримінального процесуального кодексу до початку 2013 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено більше 30 фактів вчинення кримінальних правопорушень у сфері службової діяльності, за 2 з яких складені обвинувальні акти.
З початку року працівниками органів внутрішніх справ області складено та направлено до суду 44 адміністративні протоколи про порушення вимог антикорупційного законодавства. За 28 адіміністративними матеріалами прийнято рішення про накладення штрафу.
Робота у даному напрямку продовжується.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool