Кіровоград: у боржників будуть відбирати пенсії та зарплати

Листопад 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1223 | Коментарі: 0

З 18 листопада 2014 року ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» спільно з органами Державної виконавчої служби та ОКВП «Дніпро-Кіровоград» розпочало здійснення виїздів за місцем проживання брожників підприємства, за якими рахується борг за надані послуги централізованого теплопостачання та водопостачання.

При цьому під особливу увагу робочої групи підпадають боржники, відносно яких винесено рішення суду про стягнення заборгованості.

Так, з метою примусового погашення існуючої заборгованості, щотижнево робоча група здійснює виїзд за адресою проживання кожного боржника з метою встановлення місця отримання доходу для подальшого накладення стягнення на заробітну плату чи пенсію або майнового стану боржників для здійснення арешту та опису майна. В подальшому стягнення заборгованості відбувається за рахунок відрахувань із отриманих доходів боржниками або за рахунок реалізації арештованого майна боржників.

Робочу групу по примусовому стягненню заборгованості супроводжують представники абонентських служб ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» та ОКВП «Дніпро-Кіровоград», які уповноважені приймати оплату заборгованості за надані житлово-комунальні послуги на місцем проживання споживача. Таким чином у боржників підприємства є остання можливість оплатити існуючу заборгованість в добровільному порядку без застосування заходів примусового стягнення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool