Кіровоград: цікаві розваги для малечі

Червень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний театр ляльок запрошує жителів та гостей міста провести вихідні разом з нами та переглянути цікаві вистави для дітей . Початок вистав о 12 годині.

22 червня - вистава "Мийдодір" Ю.Чеповецький (рекомендований вік з 5 - ти років).

Схвильований Слон по телефону розповідає дідусеві Корнію страшну історію про хлопчика-Невмиваку, від якого повтікали усі речі. Та зрозумівши, що без них замазура прост? ? пропаде, вирішили врятувати його від бруду та лінощів. На допомогу приходить досвідчений Мийдодір з цілою армією щіток та мочалок і перетворює брудного ледаря на гарненького, чистенького хлопчика. Вистава вчить дотримуватися правил гігієни та виховує негативне ставлення до ледарства.
 А оригінальна світлова рамка створює ефект чарівного телевізійного екрану.

23 червня - вистава "Лисичка,котик і півник" О.Олесь (рекомендований вік з 3 - х років).

 Жили собі у хатці, на лісовій галявинці , К отик і Півник. Разом господарювали та пісень співали. Одного разу, коли Котик пішов на полювання, на подвір’ї друзів з’явилася хитра Лиска. І довірливий Півник, не послухавши настанов мудрого Котика, потрапив у біду. Вистава виховує почуття дружби, взаємодопомоги та вчить бути слухняними і відповідальними.

Після вистав проводяться ігри з врученням подарунків та солодощів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool