Кіровоград: тривають спільні рейди

Березень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Ми вже повідомляли раніше, що під час таких рейдів, які проводяться цілорічно у Кіровограді та в усіх населених пунктах області, рятувальники разом з працівниками соціального захисту нагадують населенню, зокрема літнім людям, інвалідам, ветеранам про необхідність суворого дотримання правил протипожежної безпеки.

27 березня працівники пожежно-рятувальної служби області та фахівці відділення соціальної допомоги вдома Ленінського територіального центру завітали у домівки мешканців мікрорайону Олексіївки, що у Кіровограді. Учасники рейду під час відвідин гостинних кіровоградців робили наголос на небезпеці спалювання сміття під час прибирання на подвір’ї у приватному секторі, оскільки це не лише шкодить здоров’ю, але може призвести до пожежі будинку, завдати значних матеріальних збитків. Не кажучи вже про те, що, знехтувавши правилами протипожежної безпеки, можна залишитись без даху над головою. Також рятувальники нагадали правила безпечного користування газовими та електроприладами, наголосили на недопустимості користування саморобними або несправними приладами, на необхідності регулярної перевірки тяги.
Варто зазначити, що в особі стареньких ми знайшли відповідальних користувачів системами опалення та власників приватних домоволодінь. Було б дуже добре, якби й решта мешканців приватного сектору не допускали легковажного ставлення до правил пожежної безпеки.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool