Кіровоград: три пожежі через необережність під час куріння

Березень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

Три пожежі, до яких призвела необережність з вогнем під час куріння виникло на Кіровоградщині протягом останніх двох діб.

Для 86-річного мешканця с.Йосипівка Ульяновського району пожежа завершилася фатально. Під час ліквідації займання постільних речей пенсіонера знайшли загиблим.
Шматка матрацу позбавилася господарка будинку у с.Черняхівка Кіровоградського району. Як з’ясувалося, недопалок залишив її брат. А жителька с.Лозоватка Кіровоградського району через пожежу залишилася без деяких домашніх речей. До пожежі теж призвів тліючий недопалок, який залишила жінка.

Шановні громадяни! Закликаємо вас до обережності з вогнем під час паління: не паліть у ліжку, недопалки залишайте лише у попільничці. Пам’ятайте, що до найбільш страшних наслідків зазвичай призводить куріння в ліжку у стані сп’яніння. Цінуйте власне життя!
 

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool