Кіровоград: треба подбати про збереження власного майна

Листопад 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1181 | Коментарі: 0

Наближаються новорічні свята, а разом з ними і тривалі вихідні. Дехто з громадян вже запланував на цей період відпочинок у теплих краях, подорожі чи гостини у родичів. Правоохоронці радять заздалегідь потурбуватися про те, аби за відсутності господарів оселя не стала об’єктом зазіхань крадіїв.

Від᾿їжджаючи на тривалий час (виходячи з помешкання), завжди надійно зачиняйте усі вікна, балконні двері, кватирки. Особливо корисною ця порада буде для мешканців першого, другого чи останнього поверху будинку, або для тих, у кого поряд з вікнами квартири знаходяться пожежна драбина, інші конструкції чи гілки дерев.
Перед поїздкою зробіть опис та фотографії цінних речей, які разом з грошима, запасними ключами від помешкання та документами залиште на зберігання у надійному місці.
Домовтеся з родичами чи сусідами, яким довіряєте, щоб вони взяли на себе виконання маскувальних функцій у період вашої відсутності.
Заздалегідь обладнайте квартиру охоронною сигналізацією, адже підключення квартири до пультів ВДСО значно зменшує ймовірність протиправного посягання на житло.
Пам᾿ятайте, що обережність та завбачливість допоможуть вам зберегти власне майно. У випадку, якщо ви стали жертвою зловмисників, негайно звертайтеся до міліції за номером «102».


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool