Кіровоград: традиційна зустріч з футбольними вболівальниками

Березень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

В конференц-залі ресторану «Зірка» вболівальникам і журналістам було представлено новачків команди, повідомлено про останні новини зі стану команди та хід реконструкції стадіону.

В заході взяли участь президент футбольного клубу Максим Березкін, віце-президент Микола Тітов, директор Сергій Ольшевський, заступник директора Андрій Перевозник, головний тренер команди Микола Федоренко, футболісти, журналісти та вболівальники.

«Бачили, а хто не бачив, то можете після прес-конференції подивитися, як йде реконструкція нашого стадіону. По завершенні реконструкції ми матимемо газон з підігрівом, який відповідатиме всім вимогам УЄФА. Буде освітлення та встановлене нове сучасне інформаційне табло» – зазначив президент ФК «Зірка» Максим Березкін. Він також розповів, що будується легкоатлетичне ядро, яке дозволить на нашому стадіоні приймати не тільки всеукраїнські, а і європейські змагання з легкої атлетики, адже наш стадіон отримає сертифікат другої категорії. Найвищу першу категорію отримують, як правило, тільки Олімпійські стадіони. Також будується поле зі штучним покриттям. «До кінця травня матимемо такий комплекс, який відповідатиме європейським вимогам» – резюмував Максим Станіславович.

Віце-президент ФК «Зірка» Микола Тітов відзначив якість роботи, яка виконується. «Я їздив до Туреччини, і бачив процес як робиться обладнання, яке буде застосовуватися і на нашому стадіоні. Ми рухаємося у вірному напрямку. Потрібно віддати належне «Креативу» за внесок у реконструкцію стадіону. Відзначу також, що штучне поле теж буде освітлюватися, що дасть змогу тренуватися й грати матчі і у вечірній час», – говорить Микола Янович.

Головний тренер команди Микола Федоренко розповів, що команда лише вчора завершила четвертий збір. Перший «Зірка» провела в Кіровограді, два у Криму і останній в Туреччині. Було зіграно 14 товариських матчів. Серйозно тренерський штаб підійшов до селекції. «Наш склад поповнили шість футболістів, кожен з яких має досвід гри в Прем’єр-Лізі України. Ми виконали завдання, які ставилися на зборах» – поінформував Микола Федоренко. Він також подякував керівництву за проведені збори, особливо за збір в Туреччині. «На сьогоднішній день у нас травмовані Олександр Логінов, Іван Рудницький та Дмитро Тітов. Під питанням участь в матчі з «Геліосом» Сергія Рожка, Олександра Данішевського та Олега Допілки» – продовжив Микола Федоренко, – «На зборах оптимальним складом ми зіграли два матчі: з ФК «Севастополь» та «Локомотивом-2». Також повідомлю, що на таємному голосуванні футболістів капітаном команди було обрано Олександра Кочуру, віце-капітанами стали Роман Бочкур і Андрій Степанов».

Далі президент ФК «Зірка» Максим Березкін та головний тренер Микола Федоренко представили вболівальникам та журналістам новачків команди Сергія Рожка, Олександра Данішевського, Бориса і Григорія Баранців, Дмитра Козаченка та Ігоря Чередніченка. На завершальній стадії сьогоднішнього заходу вболівальники та журналісти поставили декілька запитань керівництву клуба та побажали вдалої другої частини чемпіонату. Президент ФК «Зірка» Максим Березкін відзначив, що завданням залишається потрапляння до п’ятірки кращих, а наступного сезону, після завершення реконструкції стадіону, варто думати про Прем’єр-Лігу України.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool