Кіровоград: тиждень правових знань (фото)

Лютий 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1089 | Коментарі: 0

Протягом тижня персоналом Кіровоградського міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області взято участь в проведені тижня правових знань, який проводився за підтримки відділу сім’ї. дітей та молоді Кіровоградської міської ради.

Зустрічі проводились для студентів Кіровоградського музичного училища, Кіровоградського будівельного технікуму та технікуму механізації сільського господарства. Під час живого спілкування зі студентами було надано інформацію про роботу та функції кримінально-виконавчої інспекції. Після виступу молодь мала змогу в індивідуальному порядку поспілкуватись з інспектором з хвилюючих питань.
Також інспекція взяла участь у семінарі для заступників з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів міста Кіровограда на тему «Профілактика правопорушень у дитячому середовищі» з виступом про роботу кримінально-виконавчої інспекції з дітьми, засудженими до умовного покарання, причини та умови, які призводять до повторного вчинення неповнолітніми правопорушень.
На даному семінарі було презентовано «Кримінальний кодекс для дітей» автора Галини Палійчук в рамках програми «Правове виховання дітей», яка покликана підвищити рівень правових знань українських дітей.

Кіровоград: тиждень правових знань (фото)

Ольга Агаричева
Начальник Кіровоградського МВ КВІ
УДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool