Кіровоград: тиждень православної віри

Березень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

30 березня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка відкриється акція «Тиждень православної віри». Організатор акції – Кіровоградська єпархія Української Православної Церкви.

В рамках акції в бібліотеці буде розміщена велика виставка церковної атрибутики. На виставці будуть представлені: ікони, Євангеліє, наприсольні хрести, лампади, підсвічники, церковний одяг та головні убори, вінчальні вінці, кадило, набори церковних книг та інші предмети церковного богослужіння. Огляд виставки та розповіді про значення та символізм предметів, що на ній представлені, будуть здійснювати священники Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви.
Усі відвідувачі акції також зможуть дізнатися про великодні церковні традиції. Отримають вичерпну інформацію про Великій піст, «Страсний тиждень» та значення кожного його дня, підготовку до відвідання церкви та складання «Великоднього кошика».
Акція триватиме з 30 березня по 3 квітня. Час роботи вистаки з 9.00 до 18.00.
У свято всіх свят хочеться, щоб світло Христової радості якомога довше зберігалося в наших серцях. Тож запрошуємо усіх кіровоградців та гостей міста перглянути виставку, відвідати заходи акції та належно підготуватися до свята.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool