Кіровоград: свято за святом

Квітень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

09 квітня відбулася прес-конференція начальника відділу культури і туризму Анни Назарець, яка ознайомила присутніх журналістів з планом заходів, що проводитимуться в місті з 11 по 14 квітня з нагоди 125-річчя від дня народження відомого піаніста і педагога Генріха Нейгауза.

Також Анна Назарець повідомила, що до Пасхальних свят, а саме: 30 квітня на площі перед міською радою буде встановлено велику писанку, яку розмальовують кіровоградські художники та 4500 писанок, розписаних кіровоградськими дітьми.
А в рамках відзначення 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років планується провести 07 травня в залі Кіровоградської обласної філармонії безкоштовний концерт для мешканців нашого міста за участю місцевих творчих колективів.

фото Ігоря Філіпенка
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool