Кіровоград: свято за святом

Квітень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

09 квітня відбулася прес-конференція начальника відділу культури і туризму Анни Назарець, яка ознайомила присутніх журналістів з планом заходів, що проводитимуться в місті з 11 по 14 квітня з нагоди 125-річчя від дня народження відомого піаніста і педагога Генріха Нейгауза.

Також Анна Назарець повідомила, що до Пасхальних свят, а саме: 30 квітня на площі перед міською радою буде встановлено велику писанку, яку розмальовують кіровоградські художники та 4500 писанок, розписаних кіровоградськими дітьми.
А в рамках відзначення 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років планується провести 07 травня в залі Кіровоградської обласної філармонії безкоштовний концерт для мешканців нашого міста за участю місцевих творчих колективів.

фото Ігоря Філіпенка
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool