Кіровоград: стартувала 2 міська спартакіада серед депутатів

Лютий 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

20 лютого змаганнями з настільного тенісу стартувала ІІ міська спартакіада серед депутатів міської, районних у місті Кіровограді рад та працівників органів місцевого самоврядування.

 У першому виді змагань спартакіади, які проходили у приміщенні ДЮСШ №3 взяли участь 17 депутатів і посадових осіб, які представляли команди Кіровоградської міської ради, виконавчих органів міської ради та Ленінської і Кіровської районних в місті рад.
Спартакіада відкрилася парадом учасників. З вітальним словом до колег звернулися міський голова Олександр Саінсус, секретар міської ради Ігор Волков, начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Олександр Куценко.
Олександр Саінсус закликав представників влади показати приклад залучення до здорового способу життя та докласти максимум зусиль, щоб фізична культура в Кіровограді стала насправді масовою.
Ігор Волков побажав командам у чесній спортивній боротьбі визначити найсильніших, які представлятимуть місто Кіровоград на обласній спартакіаді.
За результатами двогодинної напруженої боротьби перше місце і золоту медаль серед чоловіків отримав начальник відділу ринкового господарства та побутових послуг управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення міської ради Олександр Маличенко. Друге місце посів начальник відділу по роботі із засобами масової інформації міської ради Сергій Якунін. Бронза – у працівника бухгалтерсько-господарського відділу виконавчого комітету Кіровської районної в місті ради Володимира Басілая. У п’ятірці кращих також головний спеціаліст сектору інформаційного та комп’ютерного забезпечення міської ради Юрій Сташенко та секретар міської ради Ігор Волков.
Серед жінок чемпіонкою спартакіади з настільного тенісу стала депутат Ленінської районної в місті ради Ганна Суркова. Друге місце виборола представниця виконавчого комітету Кіровської районної в місті ради Анастасія Хаджинова. Третьою стала головний спеціаліст управління праці та соціального захисту населення Ленінської районної в місті ради Тетяна Кондратенко.
Секретар Кіровоградської міської ради Ігор Волков і начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Олександр Куценко нагородили переможців і призерів змагань дипломами та медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
Змагання з наступного виду спартакіади – кульової стрільби відбудуться 26 лютого.

http://www.kr-rada.gov.ua

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool