Кіровоград: спортивне свято для школярів (фото)

Квітень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

В НВО №31 пройшло чудове спортивне свято «Веселі старти».

Шість команд учнів 5-6 класів змагалися в найрізноманітніших естафетах. Хлопчики та дівчатка із задоволенням і натхненням перестрибували бар'єри, метали спеціальний дитячий спис, обминали стійки, стрибаючи на м'ячах, перетягували канат.
Вчителі фізичної культури 31-ої школи зробили все, щоб продемонструвати можливості комплекту інвентарю «Дитяча легка атлетика», наданого у користування школам міста Федерацією легкої атлетики Кіровоградщини.
Інвентар, який сьогодні випробували юні спортсмени, розроблявся фахівцями Міжнародної федерації легкої атлетики спеціально для молодших школярів. Снаряди зроблені зі спеціального гнучкого матеріалу і абсолютно безпечні, тому зовсім маленькі дітки через рухливі ігри з цікавістю можуть долучатися до занять з легкої атлетики.
Звичайно, хтось виконував конкурсні завдання краще, але програвших точно не було. Про це свідчили як щасливі обличчя дітей, так і цінні призи та подарунки, які забезпечив юним спортсменам ПриватБанк.
Президент Федерації легкої атлетики Кіровоградської області Геннадій Заболотний побажав учням НВО №31 успіхів і спортивного прогресу, в чому їм, безсумнівно, допоможе універсальний дитячий спортивний інвентар «Дитяча легка атлетика».
Загалом, свято вийшло яскравим і незабутнім.

В НВО №31 пройшло чудове спортивне свято «Веселі старти».

В НВО №31 пройшло чудове спортивне свято «Веселі старти».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool