Кіровоград: сьогодні в Інгулі тонув чоловік (фото)

Січень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1668 | Коментарі: 0

25 січня опівдні до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в Інгулі тоне чоловік.

Його побачили у воді поблизу залізного містка по вул. Кременчуцькій на Ковалівці випадкові перехожі. За їх словами чоловік плавав у воді за 3 метри від берега близько 20 чи 40 хвилин, врешті хтось із свідків збагнув, що людина може загинути та викликав рятувальників. На місце події прибув підрозділ аварійно-рятувального загону спецпризначення. Застосувавши надувний човен рятувальники дісталися до потерпілого та витягли з води. Після цього його закутали у теплий одяг та поклали на човен. Чоловік, якого звати Григорій був у крижаній воді без теплого одягу, куртку залишив на березі, та навіть не кликав на допомогу. Постраждалий на початку свого плавання був близько до берега та міг самостійно вибратися з води, але чомусь не зробив цього і почав перепливати річку. До того ж, йому важко було назвати навіть своє ім’я, не говорячи вже про мотиви вчинку. Неадекватну поведінку постраждалого медики пояснили сильним алкогольним оп’янінням та госпіталізували до обласної лікарні. Паспортні дані плавця-невдахи наразі встановлюються.

Кіровоград: сьогодні в Інгулі тонув чоловік (фото)


ТУ МНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool