Кіровоград: «Школа Лідерства 2014» запрошує студентів і активну молодь

Квітень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1217 | Коментарі: 0

10-11 травня (субота-неділя) у Кіровограді відбудеться комплекс тренінгів для перспективної молоді та майбутніх менеджерів.

Школа Лідерства – гарна можливість набути нових знань та досвіду, навчитися правильно організувати себе та власний час для втілення у життя своїх задумів, мотивувати себе до активної участі у громадському житті міста.

Заняття будуть проводити кращі тренери-учасники ФРІ (Фундації Регіональних Ініціатив). Навчання базується на практичних порадах тренерів та власному досвіді у третьому секторі.

Програма навчання включає тренінги з тем:
- Вступ до громадських організацій
- Проектний менеджмент
- Лідерство
- Робота зі ЗМІ
- Робота з владою
- Ораторське мистецтво
- Розвиток креативності
- Фандрайзинг

Умови участі: відбір учасників буде відбуватися на конкурсній основі. Кількість місць обмежена. Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету в соціальній мережі за адресою https://vk.com/club69422982. Останній термін подачі заявок – 7 травня (середа), 18.00. Про результати відбору буде повідомлено електронною поштою до 9 травня.

Організаційний внесок з учасника – 10 гривень.

Місце проведення: м. Кіровоград, вул. Башкирська, 2 (Кіровоградський інститут комерції). Час проведення: 10-11 травня, 9.00-17.00.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool