Кіровоград: семінар-нарада у рятувальників

Листопад 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградського гарнізону постійно проводять фахові навчання, які є запорукою професійного успіху.

На Кіровоградщині постійно проводяться кущові семінар-наради із залученням начальницького складу окремих підрозділів. Нещодавно така нарада відбулася у Кіровограді за участі фахівців аварійно-рятувального загону спецпризначення, Кіровоградського міського відділу, Олександрівського, Компаніївського та Новоукраїнського районних відділів Управління ДСНС в області.
Під час семінару-наради розглядалися питання організації служби та реагування на надзвичайні ситуації у зимовий період.
Зокрема, рятувальники переглянули відеофільм про способи порятунку потерпілого, який провалився під кригу. Безумовно, учасникам семінару неодноразово доводилося рятувати людей на воді, але міцна теоретична підготовка є основою для успішного перебігу рятувальної операції. Ще один обов’язковий навчальний елемент - надання невідкладної медичної допомоги постраждалому, цього разу начальник медичної служби Віталій Кушнарьов зосередив увагу слухачів на тому, як врятувати людину, яка зазнала переохолодження або потрапила у крижану воду. У ході семінару також прозвучала інформація про підготовку пожежно-рятувальних автомобілів до зимового періоду.
Підбиваючи підсумки семінару, заступник начальника Управління ДСНС України в області полковник служби цивільного захисту Володимир Водолажський зазначив, що саме завдяки таким навчанням досягається позитивний результат в умовах реальної надзвичайної ситуації.
Проведення наступного семінару-наради заплановано найближчим часом на базі державної пожежно-рятувальної частини №24 Бобринецького районного відділу У ДСНС в області.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool