Кіровоград: селище Нове обслуговуватимуть автобуси великої та середньої місткості

Лютий 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1125 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Кіровоградської міської ради. Зважаючи на численні звернення мекшканців обласного центру, депутатів міської та Новенської селищної рад, виконком розглянув та вніс зміни до власного рішення від 8 листопада 2012 року № 942 «Про затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування м. Кіровограда».

  Як повідомив під час засідання виконкому заступник начальника управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Віктор Зубченко, внесені зміни повертають до роботи на 274 маршруті, який обслуговує пасажирів селища Нового, автобуси великої та середньої місткості. Загалом їх курсуватиме 12 одиниць: 3 – в звичайонму режимі руху та 9 – в експрес – режимі.
Крім того, члени виконкому підтримали пропозицію продовжити два інших міських маршрути. Автобус №103 доїзджатиме до вулиці Урицького, а №130 - до СТО по вулиці Генерала Родимцева із заїздом до онкодиспансеру.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool