Кіровоград: секретар міської ради спростував чутки

Квітень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1621 | Коментарі: 0

Останнім часом містом ширяться чутки щодо ліквідації комунального закладу “Центральна міська лікарня міста Кіровограда”. Зазначена інформація є недостовірною і немає під собою жодних підстав, наголосив Іван Марковський, повідомляє сайт міськради

Секретар міської ради нагадав, що 23 лютого 2014 року Верховна Рада України ухвалила закон “Про введення мораторію на ліквідацію та реорганізацію закладів охорони здоров’я”. Його завданням, зазначив Іван Марковський, є забезпечення дотримання конституційного права громадян на охорону здоров’я незалежно від місця їх проживання та запобігання масовій ліквідації та реорганізації закладів охорони здоров’я. Відповідно до закону вводиться мораторій на ліквідацію лікарень, поліклінік, амбулаторій, ФАПів, скорочення кількості працівників і зменшення кількості ліжкомісць, зменшення обсягів медичної допомоги населенню, скорочення режиму роботи медичних закладів.
Всі заклади охорони здоров'я міста Кіровограда, у тому числі комунальний заклад “Центральна міська лікарня міста Кіровограда”, працюють у звичайному режимі, підкреслив Іван Марковський.

фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool