Кіровоград: рятувальники здали кров для військових АТО

Листопад 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

На сході України тривають бойові дії. Громадяни, які проживають на мирній території, усім, чим можуть намагаються допомагати військовим та цивільному населенню у районах проведення антитерористичної операції.

Останнім часом рятувальники Кіровоградської області підтримали не одну громадську ініціативу, активно співпрацюють у цьому з волонтерськими організаціями регіону.
20 листопада з власної ініціативи та за покликом серця працівники служби порятунку області вирішили здати кров для потреб військових АТО.
- Майже півсотні рятувальників Управління, пожежно-рятувальних частин обласного центру, а також з найближчих районів, погодились взяти участь у цій благодійній акції. - Зазначила керівник прес-служби Управління ДСНС в області майор служби цивільного захисту Вікторія Крохмалюк. - Для цього ми запросили фахівців обласної станції переливання крові з усім відповідним обладнанням до нас. Тут у приміщенні медико-санітарної частини нашого Управління створено максимально зручні умови для забору крові, яка, сподіваємось, врятує життя нашим героям. До речі, медпрацівники пожежно-рятувальної служби здали кров у повному складі.
Варто відзначити, що за підрахунками спеціалістів обласної станції переливання крові сьогодні банк крові поповниться більш ніж 20 літрами.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool