Кіровоград: рятувальники просять рибалок не ризикувати життям!

Лютий 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

Хотілось би сподіватись, що вилов, який принесуть додому кіровоградські рибалки, вартий того шаленого ризику, якому вони піддавались ступивши на нетривкий лід Інгулу та Сугоклеї.

 Весна дедалі більше прав відвойовує у зими, на річках майже не залишилось криги. А там, де сонечко ще не повністю розтопило лід, він рихлий, вкритий водою і напевне не витримає ваги дорослої людини та ще й з рибальським спорядженням. Проте рятувальники продовжують проводити рейдові перевірки у місцях масової риболовлі в усіх населених пунктах області, аби попередити випадки загибелі на водоймах.
У Кіровограді на Ковалівці льоду на річці вже немає. У міському саду та Новомиколаївці середина водойми ще вкрита кригою. Яким же було наше здивування, коли на Новомиколаївці далеко від берега ми все ж застали кілька поодиноких постатей рибалок. Адже навряд чи хтось менш захоплений наважився ступити на лід, який провалюється під ногами, а у слідах одразу ж з’являється вода, що є незаперечним доказом смертельної небезпеки. Понад берегом льоду і зовсім немає. Перша думка: як же вони дістались середини річки? Виявилось, що завдяки власній винахідливості – проклали імпровізований місток з дощок. Звичайно, не так легко відмовитись від багаторічного захоплення, проте й власна безпека варта уваги.
Тож, шановні любителі підлідного лову, не ризикуйте даремно – дочекайтесь наступної зими і більш сприятливої погоди, не виходьте на тонкий і крихкий лід. Бережіть власне здоров’я і життя!

Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool