Кіровоград: рятувальники і педагоги об’єднали зусилля заради безпеки дітей

Лютий 20, 2013 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

На базі Кіровоградського інституту післядипломної освіти вчителів відбувся семінар з безпеки життєдіяльності.

Життя сьогодні набрало настільки стрімкої швидкості, що знання основ безпеки є такими ж життєвонеобхідними, як і знання з математики, мови, вміння дати собі раду в екстремальній ситуації так само потрібні людині, як і вміння читати, рахувати, писати. Ази цієї науки ми отримуємо ще у дитячому віці – від батьків, вихователів та вчителів. І рятувальники Кіровоградщини беруть найактивнішу участь у навчанні підростаючого покоління правилам безпечної життєдіяльності, а також надають посильну методичну допомогу при підготовці і проведенні різних заходів по попередженню нещасних випадків серед дітей.
Під час семінару педагоги дізнались про досягнення пожежно-рятувальної служби у минулому році, про надзвичайні події, які виникли на території нашої області з вини або за участю дітей, про перемоги кіровоградських учнів у різноманітних дитячих рухах, фестивалях, зборах, КВНі, переглянули фільм про діяльність Управління ДСНС, яка, до речі, є найкращою в області.
Важливими у вихованні культури безпеки є тематичні Тижні знань, які проводяться двічі на рік у навчальних закладах за активної участі рятувальників. Тому детальний аналіз, методичні рекомендації, передовий досвід проведення цих заходів був як ніколи доречним під час семінару.
Прес-служба УДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool