Кіровоград: рятувальники допомогли молодій мамі та її маленькій донечці

Квітень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

Минулої доби за номером «101» надійшло повідомлення від молодої мами, яка прохала рятувальників негайно приїхати, адже не могла потрапити до квартири, де зачинилася її півторарічна донька.

Жінка розповіла, що вийшла з житла, а коли повернулася, дитина вже зачинила двері зсередини. Відкрити їх знову малеча не могла. Працівники оперативно-координаційного центру запевнили жінку, що з її донечкою буде все гаразд. Тим часом, на місце події у лічені хвилини прибув підрозділ державної пожежно-рятувальної частини №1. По автодрабині до вікна балкону піднявся сержант служби цивільного захисту Олександр Біліченко, який заспокоював дівчинку, що час від часу починала плакати. Під час розмови дитина заспокоювалася. А рятувальник потрапив до квартири та відкрив двері зсередини. Зайшовши до квартири, мати переконалася, що її донька вже у безпеці.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool